Op tweede paasdag “Vind het ei”! Nationale Park De Hoge Veluwe

Foto: Hoge Veluwe

Op tweede paasdag, maandag 17 april, zijn er diverse leuke activiteiten georganiseerd in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Er is voor iedereen wat te doen, van jong tot oud.

Tijd voor ‘Vind het ei’!
Op tweede paasdag is het weer tijd voor de populaire activiteit ‘Vind het ei’. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen in het centrumgebied van Het Nationale Park De Hoge Veluwe op zoek naar de gekleurde eieren, er zijn er maar liefst 500 verstopt!

Om 13.00 uur wordt het startsein gegeven en kunnen de kinderen op zoek gaan. De gelukkige vinders van een gouden, zilveren of bronzen ei winnen mooie prijzen, met als hoofdprijs een safari voor het hele gezin. Voor de allerkleinsten (tot 5 jaar) zijn er prachtige knuffels te winnen. Het evenement ‘Vind het ei’ is gratis (exclusief toegang tot het Park).

Heerlijke scharreleieren
De 500 verstopte scharreleieren worden door Stern Partyservice hardgekookt aangeleverd en zijn heerlijk eetbaar.

Maandelijkse streekmarkt wordt paasmarkt
De streekmarkt op het Marchantplein wordt deze maandag omgetoverd tot een gezellige paasmarkt. Kom bijvoorbeeld proeven van lekkernijen als droge worst, olijven en tapenades en snuffel rond in het assortiment van diverse wol producten. De paasmarkt duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen de kinderen op het Marchantplein paasmandjes maken, geschminkt worden en kijken naar een echte ballonnenkunstenaar. Voor wie trek heeft gekregen van het rondstruinen op de markt of van een intensieve wandeling door het Park, is er de mogelijkheid om te lunchen in het Parkrestaurant.

www.hogeveluwe.nl

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden