DOK wint meerder medailles op eigen terrein:

Foto: DOK Ede

Sporthal De Peppel- Op zaterdag 19 november stonden er weer turnwedstrijden op het programma van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede.

Dit keer mocht de Edese club de wedstrijd ook organiseren en dat gebeurde in sporthal De Peppel. Na een intensieve voorbereiding die DOK samen gedaan heeft met Deos uit Veenendaal startte de wedstrijd zaterdag mooi op tijd.

De dag verliep vlot en goed en er heerste een hele gezellige sfeer. Het was extra leuk dat er meerdere medailles werden gewonnen door de dames van DOK. Er was goud voor het team niveau G: In dit team schitterden Felyne van Leent, Robin van de Bospoort, Esmee-Rose Mulder, Isabella Hammink en Lieke Bos. Na een knappe teamprestatie kreeg dit team het goud omgehangen. Ook was er individueel goud voor Felyne van Leent en zilver voor Robin van de Bospoort.

Aan het einde van de dag was er ook zilver voor team niveau F. In dit team lieten Cheyenne Gerritsen, Richelle van de Fliert, Britt Blijleven, Fen Klinkenberg en Mirte Postprachtige oefeningen zien. Individueel ging het goud naar Gerja Meijer. Als klap op de vuurpijl was er ook nog twee keer brons voor Fen Klinckenberg en Sophie van Roekel.

Wat een geweldige prestaties van de turnsters van DOK. Ze worden begeleid door een groot korps aan trainers: Laura Engelen, Biense Wielstra, Janet van den Brink, Mona-Lisa Mulder, Tamara van der Wardt, Claudia Verel, Sharon van der Ziel, Melissa van Alff, Marlou Kruizinga en Ingvill van Buuren. Nu verder trainen voor de volgende wedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen