BINGO in Buitenzorg Ede

Foto: Stichting Adoptiepedia

Op 11 december wordt een gezellige BINGO gehouden door Stichting Adoptiepedia. Adoptiepedia is de belangenorganisatie voor alle Chinees en Taiwanees geadopteerden. Juist na zo’n bewogen jaar is het tijd voor iets gezelligs en iets nostalgisch. Kom je ook?

Adoptiepedia is met 50 vrijwilligers een vrij grote organisatie en staat voor verbinding, (h)erkenning en (zelf)acceptatie. De stichting bestaat nu zo’n ruime twee jaar en is opgericht door Nikwi Hoogland. Nikwi is een kersverse bewoonster in Veenendaal en zelf Chinees geadopteerd. Ze heeft in 2019 haar biologische familie gevonden. Dit gaf haar de kracht en passie om een stichting op te richten voor andere Chinees (en later ook Taiwanees) geadopteerden. Adoptiepedia kent een informatieve website, leuke activiteiten en projecten gebaseerd op de behoefte van de doelgroep. Denk daarbij aan projecten rondom paspoortwijzigingen, racisme en mentale gezondheid.

De BINGO is voor iedereen en er geldt een speciale actie voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Zij krijgen namelijk één gratis BINGO kaart! Niet geadopteerd of meer kaarten kopen? Dat kost dan € 5,- per kaart. Aanmelden kan via www.adoptiepedia.nl/bingo.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen