Thema-avond Prostaatkanker en hoe verder in het Toon Hermans Huis in Ede

Foto: Toon Hermans Huis Ede

Het Toon Hermans Huis in Ede organiseert dinsdag 28 maart aanstaande een thema-avond ‘Prostaatkanker en hoe verder’. De deur aan de Telefoonweg 124b in Ede gaat open om 19.00 uur. De avond begint om 19.30 uur en deelname is gratis.

 

De onderwerpen die aan de orde komen zijn: Wat is prostaatkanker? Waar moeten mannen op letten? Wat kunnen ze zelf doen? De diagnose, behandelingen, eventuele gevolgen zoals incontinentie en impotentie en seksualiteit na de behandeling.

De sprekers van deze avond zijn Marita van den Berg en Machteld Molkenboer, beide verpleegkundig specialist Urologie. Vanuit de Prostaatkanker Stichting zullen Wim Pas en Bert Prijs enkele onderwerpen toelichten. Ook beantwoorden zij vragen vanuit hun jarenlange ervaring. Alle aspecten zijn bespreekbaar. Een grote angst van mannen met prostaatkanker is om impotent of incontinent te worden. Door erover te praten wordt een taboe doorbroken.

Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom en kan zich aanmelden per email [email protected] of via 06-22161969. Ook partners van mannen met prostaatkanker zijn deze avond van harte uitgenodigd.

Het Toon Hermans Huis In Ede is een inloophuis voor wie geraakt wordt door kanker, hun gezinsleden en verzorgers.

 

Toon Hermans Huis Ede                            

Telefoonweg 124 B

6713AL Ede

Email: [email protected]

Telefoon: 0318-619002

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden