Kerstwandeling voor 1e of 2e kerstdag

Foto: Wandelen in Ede

Wie een mooie winterse kerstwandeling voor 1e of 2e kerstdag zoekt, of een leuk uitje in de kerstvakantie, kan op de website Kerstwandeling2021.nl terecht.

Ook in Ede en Bennekom vindt dit jaar een kerstwandeling plaats. Het is een winterse wandelroute in een prachtige omgeving met een leuke challenge / puzzeltocht voor het hele gezin. Wandelaars kunnen kiezen tussen een route van 5 km door het Bennekomse Bos en een route van 10 km in het natuurgebied Planken Wambuis.

De Kerstwandeling 2021 vindt in meerdere regio’s van Nederland plaats. Het is dus ook mogelijk om een heel nieuw natuurgebied te ontdekken. Bijvoorbeeld Amelisweerd bij Utrecht, Broekhuizen bij Leersum, Slangenburg bij Doetinchem of Berg en Dal bij Nijmegen. De challenge met vragen en opdrachten is voor alle routes gelijk. Je kunt kiezen uit meerdere afstanden tussen de 5 en 10 km.

Veel georganiseerde wandelingen gaat dit jaar niet door. Daarom is de Kerstwandeling 2021 corona-proof opgezet. De route kan individueel of in een klein gezelschap worden gelopen, op een moment dat het je zelf schikt. Zo wordt drukte vermeden. Er zijn per regio een maximaal aantal tickets beschikbaar, dus het loont om je tijdig aan te melden, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen. Voor alle goede inzendingen is er een leuke attentie. 🙂
De Kerstwandeling 2021 is een initiatief van Wandelen in Ede. Een deel van de opbrengst gaat naar noodhulp aan vluchtelingen die deze winter in moeilijke omstandigheden doorbrengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen