112

24-jarige Edenaar krijgt 10 jaar cel en tbs voor moord op de 22-jarige Shelley Bosch uit Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Rechtbank – Arnhem/ Ede – Tonnie E., verdachte van moord op de 22-jarige Shelley Bosch uit Ede, is vandaag veroordeeld tot 10 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Dat is in overeenstemming met de eis van de officier van justitie. 

Shelley werd op 23 juni 2020 in haar woning om het leven gebracht. Sinds haar gewelddadige dood zit de 24-jarige Edenaar vast.

De reactie eerder voor de rechtbank van Tonnie E. was, dat de moord op zijn 22-jarige vriendin een gevolg van de vele ruzies. “Ik deed het nooit goed. Ze maakte me gek en veranderde mijn woede in een razernij’’.

Tonnie E. werd uitvoerig onderzocht in het Pieter Baan Centrum (PBC), een psychiatrische observatiekliniek in Almere. Volgens de psychiaters van het PBC is E. zwakbegaafd, en is de kans op herhaling groot.

Bron ANP

Eerder:

ARNHEM- Het Openbaar Ministerie in Arnhem heeft vandaag maandag 12 juli een celstraf van10 jaar en TBS geëist tegen Tonnie E. voor het doodsteken van Shelley uit Ede. Ook is er een schadevergoeding van 65.000 euro geëist.

Een verklaring die Tonnie E. gaf aan het O.M. Was dat hij Shelly in een waas heeft gedood. De ruzies binnen de relatie gaf de aanleiding om zijn vriendin te doden.

Hij zou Shelley vorig jaar juni in haar appartement aan de Jan Th. Tooroplaan zes keer met haar hoofd tegen de muur hebben geslagen. Toen ze op de grond lag, zou de 22- jarige Shelly uit Ede met vijftig messteken zijn toegetakeld.

Eerder:

https://ede.nieuws.nl/nieuws/38558/tonnie-e-en-advocaat-komen-niet-opdagen-in-rechtbank-arnhem/

https://ede.nieuws.nl/nieuws/36000/de-van-moord-verdachte-tonnie-e-op-edese-shelly-naar-het-pieter-baan-centrum/

https://ede.nieuws.nl/nieuws/34407/verdachte-van-moord-op-shelley-uit-ede-blijft-in-voorarrest/

https://ede.nieuws.nl/112/33932/dode-aangetroffen-en-drie-verdachten-aangehouden-in-flat-in-ede/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen