3 Super Sint acties in Ede Centrum!

Foto: Ede.nieuws.nl

ACTIE 1) Puzzelen met de Sint! Vanaf vrijdag 20 november is er een puzzeltocht in Ede Centrum. Doe mee!

ACTIE 2) Praten met de Sint! De Sint praat met kleine bezoekers. Meld je gratis aan op de website www.edecentrum.nl/sinterklaas.

ACTIE 3) Het huis van Sinterklaas Kinderen gaan in Cultura zelf het huis van Sinterklaas maken, doe je mee? Cultura, Molenstraat 45, Ede

Hieronder uitgebreidere informatie

ACTIE 1) Puzzelen met de Sint! Sint heeft iets leuk bedacht, vanaf vrijdag 20 november is er een puzzeltocht in Ede Centrum. Je kunt bij heel veel winkels een stempelkaart ophalen, en bij een aantal winkels ook een onderdeel van de trekpop van Sinterklaas! Maak de trekpop compleet en lever deze trekpop mooi ingekleurd en voorzien van je naam, leeftijd en telefoonnummer in bij Sari Marijs op het Maandereind. Je maakt dan kans op een online live ontmoeting met Sinterklaas en een mooi cadeau. Leuk dat we je in Ede Centrum zien op speurtochten jacht?

ACTIE 2) Praten met de Sint! Sint in het echt ontmoeten, zit er dit jaar helaas niet in, zeker nu de Edese intocht is afgelast. Maar Ede Centrum zorgt ervoor dat Edese kinderen Sint Nicolaas veilig en ‘persoonlijk’ via internet kunnen ontmoeten: de Sint praat 5 minuten exclusief met iedere kleine bezoeker. En reken maar dat Sint zich goed heeft voorbereid. Ook meedoen? Meld je gratis aan op de website www.edecentrum.nl/sinterklaas. Sint kan op woensdag 2 december, donderdag 3 december, vrijdag 4 december of zaterdag 5, december, maar vol = vol! Dit programma wordt georganiseerd door SBE i.s.m. Cultura.

ACTIE 3) Het huis van Sinterklaas Kinderen gaan in Cultura zelf het huis van Sinterklaas maken, doe je mee? We hebben een grote berg karton en verf gescoord en je mag ermee doen wat je zelf wilt. Zeker weten dat er dik gebouwd gaat worden. Sint vindt alles goed, dus dat wordt flipping gaaf! Van zaterdag 21 november t/m woensdag 2 december is in de weekend en op de woensdagen bij Cultura van alles te doen: spelen, knutselen, spelletjes en nog veel meer! Kom langs en bouw mee! Cultura, Molenstraat 45, Ede 0318-672800 www.cultura-ede.nl Dit programma wordt georganiseerd door Cultura i.s.m. SBE.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden