Vanaf donderdag 5 november is Cultura tijdelijk gesloten

Cultura Ede
Foto: Ede.nieuws.nl
Afgelopen dinsdag heeft het kabinet extra maatregelen afgekondigd. Helaas moet ook Cultura voor de komende twee weken haar deuren sluiten. Wat betekent dit voor jou als bezoeker van Cultura?

Theater & Filmhuis
Voorstellingen en films in deze periode worden geannuleerd. Wij zijn momenteel druk bezig om te bekijken of de voorstellingen verplaatst kunnen worden naar een nieuwe datum. Heb je kaartjes voor een voorstelling of film in de komende weken? Dan ontvang je van ons een bericht per email.

De Bibliotheek
De Bibliotheek is de komende twee weken niet fysiek te bezoeken. Gelukkig kun je ook online genieten van de Bibliotheek. Lees bijvoorbeeld eens een e-book, luister een luisterboek of podcast of bekijk onze digitale bronnen. De boekenbrievenbus blijft open in Ede (Molenstraat 45), Lunteren en Bennekom. De Bibliobus rijdt niet. Gereserveerde materialen zijn vanaf 19 november weer op te halen en laten we twee weken langer voor je staan. De uitleentermijn verlengen we met twee weken.

Cursussen & lessen
Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen zijn er de komende twee weken geen cursussen en individuele lessen. De cursussen worden aan het einde van het seizoen ingehaald waardoor het seizoen twee weken langer doorloopt. De docent zal contact met jou opnemen over het vervolg van de cursus.

Op onze website en social media communiceren wij de meest actuele situatie.
De Klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Wees lief voor jezelf en blijf zorgen voor elkaar!

     https://www.cultura-ede.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden