112

Man in taxibusje beschoten met luchtdrukwapen

Afgelopen woensdag kreeg de politie een melding dat een 50-jarige man uit Veenendaal gewond is geraakt door een klein voorwerp, terwijl hij in zijn taxibusje reed.

De politie en ambulancedienst zijn met spoed naar het incident toe gegaan. Het slachtoffer werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Na controle in het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer door een klein projectiel was geraakt en dat vermoedelijk afkomstig is van een luchtdrukpistool.

De politie is direct met een onderzoek gestart. En is er een buurtonderzoek gehouden. Ook is de politie op zoek naar mogelijke camerabeelden, of mensen die iets gezien hebben. Het is nog onduidelijk wat er nu precies is gebeurd, vandaar dat we jouw/ uw hulp goed kunnen gebruiken.

Was u/ jij afgelopen woensdag tussen 15.15 uur en 15.45 uur in de omgeving van de Luynhorst en heb u/ jij iets verdachts gezien? Bijvoorbeeld een opvallend voertuig of heb je mensen gezien die zich opvallend gedroegen?

Misschien heb u/ jij wel dashcam-beelden of camerabeelden van die dag.

Alle mogelijke informatie die kan helpen bij het onderzoek ontvangen wij graag. Heb je /u informatie? Bel dan 0800-6070 of stuur een privé bericht via Facebook.

Liever anoniem je melding aan politie Ede doorgeven? Bel dan 0800-7000.

https://www.facebook.com/PolitieEde

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden