Eva uit Ede kan geholpen worden, het streefbedrag is binnen!

Foto: Fam.Peelen

Meer dan het streefbedrag van € 125.000 is bereikt!

We hebben het gehaald! Woorden schieten tekort om iedereen te bedanken die, op welke manier dan ook, hieraan heeft bijgedragen. Alle warme en positieve berichten die we de afgelopen periode hebben ontvangen zijn ontroerend en hartverwarmend, net als alle donaties. Bedankt!

De operatie staat gepland op 14 september. Een week eerder, op dinsdag 8 september, zal Eva samen met haar ouders naar Barcelona vertrekken. Via Facebook zullen we jullie op de hoogte houden van de reis en de operatie.

Donaties zijn nog steeds nodig!

Het streefbedrag van € 125.000 is behaald, maar donaties zijn nog steeds zeer welkom. Er zijn voorafgaand aan de crowdfundingsactie namelijk hoge medische kosten gemaakt. Die hebben wij niet meegenomen in deze actie. Daarnaast staat Eva na de operatie nog een lange periode van revalidatie en herstel te wachten. Ook daar zijn kosten aan verbonden, die niet volledig worden vergoed. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Alle beetjes helpen!

Doneren kan veilig en snel via het iDeal-donatieformulier op deze pagina van een geldbedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting Geef Eva Toekomst NL05RABO0356909913, onder vermelding van ‘donatie’.

Aldus de dankbare ouders van Eva.

Alvast bedankt voor je bijdrage!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden