112

Politie Ede. Heterdaad aanhouding- Eigenaren gezocht

De laatste tijd is er in Ede sprake van een toename van diefstal uit tuinen en schuren. De diefstallen vinden voornamelijk plaats in de nachtelijke uren. De dader(s) betreden de tuin, voelen aan deuren en ramen en als deze niet zijn afgesloten maken ze van de gelegenheid gebruik om rond te kijken en goederen weg te nemen.

Afgelopen nacht, woensdag 5 augustus 2020 om 05:15 uur, hielden wij op de Sportlaan een verdachte aan. Dit n.a.v. een melding van een verdachte situatie in een tuin aan de Bodenheimstraat.

Bij de verdachte werden goederen aangetroffen waar hij geen verklaring voor had, namelijk:

-ingevroren zelfgemaakte (rozijnen)broodjes,
-kipfilet
-gehakt
-een slijptol
-een schroevendraaier set
-een accu schroefboormachine (sticker met “kapot”)
-Een freesmachine

Kennelijk was deze verdachte eerder die nacht ook al betrokken bij een verdachte situatie bij een woning op de Wandscheerstraat.

De verdachte is door ons aangehouden en de goederen zijn in beslag genomen. Wij zijn op zoek naar de eigenaren van de bovenstaande aangetroffen goederen.

Kijk even in uw vriezer! Mist u deze goederen? Neem dan contact op met Politie in Ede via 0900-8844 of stuur een privébericht.

Referentie: 2020366188

#PolitieEde #Heterdaad #Diefstal #Schuur #Rozijnenbroodjes

In een lopend onderzoek naar een diefstal hebben wij een een verdachte in beeld. Tijdens het onderzoek troffen wij in een steegje een juten zak aan met daarin diverse diepvriesproducten, waarvan wij het vermoeden hebben dat ze van diefstal afkomstig zijn.
Ook had de verdachte een cornetto ijsje in zijn hand, waar hij van aan het eten was.

Herken je deze juten zak of een van de diepvriesproducten en zijn ze bij jou weggenomen? Of mis je een cornetto ijsje? Neem dan contact m

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden