We mogen weer!

Na 2,5 maand afwezigheid is Hotel & Eethuys de Wormshoef sinds afgelopen maandag weer volledig open. Dagelijks is de Wormshoef vanaf 8.00 uur geopend en de keuken tot 21.30 uur. “Het was heerlijk en gezellig om weer gasten te mogen ontvangen! Het geluid van de telefoon, de bonnenmachines die je hoort, praatjes maken met de gasten, heerlijk! Wat hadden wij dit met z’n allen gemist. Hartverwarmend hoe iedereen meegeleefd heeft!” ,vertelt Popko Huisman, eigenaar van de Wormshoef.

“Net voordat we noodgedwongen onze deuren moesten sluiten, waren we begonnen met de laatste fase om ons terras te vernieuwen. Hij is nu helemaal af en wat zijn we er blij mee! A. van Lagen Sierbestrating & Tuinaanleg heeft echt prachtig werk afgeleverd! Het terras is vol groen en heeft een gezellige uitstraling. We hebben meer loungebanken toegevoegd met prachtige vuurtafels. Heerlijk om zo op die manier zo lang mogelijk buiten te kunnen zitten.”

De Wormshoef heeft in al die tijd dat ze dicht waren, diverse onderhoudswerkzaamheden verricht. Zij zijn er nu weer helemaal klaar voor. De keuken heeft een prachtige nieuwe lunch- en dinerkaart gemaakt. “Heerlijk om op deze manier weer de deuren te hebben geopend afgelopen maandag. Uiteraard hebben wij alle RIVM richtlijnen doorgevoerd binnen ons bedrijf. Duidelijke aanwijsborden in restaurant en op ons terras. Op meerdere plekken kunnen gasten hun handen wassen en desinfecteren. Alles in ingericht op de 1,5 meter, maar toch met een gezellige sfeert.”

De Wormshoef is er weer helemaal klaar voor! Jullie ook? Reserveer snel een tafeltje via  tel: 0318 – 48 42 41 of via email: [email protected] en proef de nieuwe gerechten!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door de Wormshoef.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden