112

Een opvallende gebeurtenis van agenten van de Politie Ede tijdens een surveillance

Foto: Facebook Politie Ede

Op 15 april voerden wij een surveillance uit in Ede.

Facebook Politie Ede

Tijdens deze surveillance zagen, wij dat er een verkeersovertreding gepleegd werd op de Arnold Koningstraat in Ede. Toen wij bezig waren met het uitschrijven van deze bekeuring werden wij vanuit de naastgelegen flat toegeschreeuwd.

Deze persoon schreeuwde naar ons, dat wij geen bekeuring mochten uitschrijven. Wij zagen dat deze persoon vervolgens richting het trappenhuis van de flat liep. Wij zijn vervolgens verder gegaan met het uitschrijven van de bekeuring. Vervolgens hoorden wij iets met een doffe klap naast ons terecht komen. Toen wij goed keken, zagen wij dat wij bekogeld waren met een ei. Wij keken vervolgens richting de flat en zagen dat er meerdere personen op de galerij stonden te kijken.

Ondertussen was de persoon, die eerder vanuit de flat naar ons aan het schreeuwen was ook beneden. Wij zagen en hoorden dat de persoon direct verbaal aanwezig was. De persoon bemoeide zich met de staande houding en vond dat wij geen bekeuring mocht uitschrijven. Wij namen op dat moment zelfs de moeite om de persoon uit te leggen waarom de bekeuring uitgeschreven werd.

Echter was dit aan dovemans oren bestemd, want de persoon vond het nodig om ons hierop te beledigen. Hier zijn wij natuurlijk niet van gediend en hielden deze persoon direct aan. De persoon die de verkeersovertreding pleegde heeft uiteindelijk ook een bekeuring gekregen en kon zijn weg vervolgen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden