START VERHUUR NIEUW CAVALJÉ

Foto: Cavaljé

Gemoedsrust is een kostbaar goed. Als er iets de afgelopen periode duidelijk is geworden, is dát het wel.

Op 17-04-2020 start de online verhuur van 38 levensloopbestendige huurappartementen met de naam Nieuw Cavaljé in Ede. Zelfstandig wonen in een lekker licht appartement, maar met hulp onder handbereik wanneer dat even nodig is. Gemoedsrust, dus.

Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen en willen wonen – dat was het motto in iedere ontwikkelfase van dit bijzondere project van eigenaar Bouwinvest. In het ontwerp is dan ook tot in detail gedacht vanuit de toekomstige huurders. Dus is er in Nieuw Cavaljé oog voor persoonlijke veiligheid – van een rolstoelgeschikte lift en antislip galerijvloeren tot een videofooninstallatie – en van een complexcoördinator tot deelnemen aan activiteiten of het afnemen van zorg in het naastgelegen Maanderzand.

Terug ‘op het honk’ lokt bij ieder appartement het balkon om even bij te komen, met een kopje koffie – voor de ochtendzonaanbidders op het oosten – of een wijntje, voor wie liever de avondzon ziet ondergaan in het westen. Wanneer de weergoden ons even wat minder goed gezind zijn is binnenblijven in Nieuw Cavaljé bepaald geen straf.

De appartementen zijn ruim maar niet té ruim, hebben één of twee slaapkamers en zijn van alle eigentijdse gemakken voorzien. Dat comfort, duurzaamheid en een fikse besparing op de vaste lasten uitstekend hand in hand kunnen gaan wordt in de twee kleinschalige appartementengebouwen van Nieuw Cavaljé perfect bewezen. De centrale warmtekoudeopslag voorziet de appartementen niet alleen van aangename vloerverwarming, maar zorgt desgewenst ook voor vloerkoeling – met de hete zomers van de afgelopen jaren beslist iets om naar uit te kijken. Voeg daarbij de hoogwaardige isolatie en voldoende ventilatiemogelijkheden en een behaaglijk én gezond leefklimaat is gegarandeerd.

Uiteraard zijn de platte daken van beide gebouwen voorzien van zonnepanelen en is iedere keuken voorzien van een keramische kookplaat, waardoor Nieuw Cavaljé volstrekt gasloos is.

Ook het sociale aspect is in de ontwikkeling van Nieuw Cavaljé niet vergeten: door de ligging rondom een centrale tuin en de vrijblijvende deelname aan activiteiten in het naastgelegen Maanderzand zijn contacten snel gelegd. Dit sluit perfect aan op de levenshouding van ouderen anno 2020: privacy wanneer u dat wilt, gezelligheid wanneer u die zoekt.

De ligging aan de Louise Henriëttelaan – recht tegenover woon- en zorgcentrum Het Maanderzand geeft extra gemoedsrust. Op die momenten dat er even een helpende hand nodig is, in welke vorm dan ook, kunnen ook de zelfstandig wonende appartementsbewoners namelijk een beroep doen op de zorgprofessionals. De verhuur start in deze roerige tijden online en per telefoon. Uiteraard staan de makelaars u graag te woord om u te begeleiden in het online verhuurproces.

Meer informatie over huren in Nieuw Cavaljé vindt u op www.nieuwcavalje.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden