Wijkagenten Lunteren bezoeken ouderen op Goede Vrijdagavond

Foto: Instagram Bart Bosman

LUNTEREN-De wijkagenten Ilco de Ruijter en Bart Bosman hebben vrijdagavond verschillende ouderen in Lunteren bezocht om hen een hart onder de riem te steken. ,,Iedereen verdient in deze rare tijd wat aandacht, maar de ouderen en kwetsbaren onder ons net iets meer”, aldus Bart Bosman.

In de avonddienst van de twee wijkagenten op vrijdagavond melden zij dit op Instagram: ,”Vanavond tijdens onze ronde door het dorp willen wij de ouderen in ons gebied een vriendelijke groet brengen door een bezoekje op afstand: een groet voor het raam. Dit in het kader van Goede Vrijdag en omdat in deze coronatijd veel ouderen alleen thuis zitten.”

Inwoners konden een privébericht sturen als zij iemand kenden die deze vriendelijke groet wel zou waarderen.  De agenten Ilco en Bart hebben zeker twintig adressen langs gefietst.

Het surveilleren in combinatie met een bezoekje aan ouderen werd zeer goed ontvangen. Uiteraard hebben de agenten zich gehouden aan de 1,5 meter afstand inzake het coronavirus, schrijft Bart Bosman op Instagram.  Onderweg kregen Bart en Ilco van een Lunteraan nog diverse bossen tulpen die ze weg mochten geven. Wat een fijne manier om zo wat te kunnen betekenen voor de eenzame ouderen in Lunteren. Een mooi begin van Pasen. En wat een goed idee!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden