Initiatief Ede Doet: Bedankje voor de hulpverleners Ziekenhuis Gelderse Vallei

Hulpverleners ZGV Facebook
Foto: ZGV

Via het burgerinitiatief Ede Doet heeft Esther van Vliet een initiatief gestart om geld in te zamelen voor een bedankje voor de hulpverleners van het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Er zijn ontzettend veel hulp- en zorgverleners dag en nacht keihard aan het werk, ze geven alles om voor onze zieken te kunnen zorgen.

Bedankje

Met dit initiatief willen wij hen bedanken voor hun onvoorwaardelijke inzet en harde werk in deze hectische tijd.

De gemeente verstuurt twee keer een cheque ter waarde van € 7,50 naar alle huishoudens in de gemeente Ede. Deze cheque is eind maart weer op de deurmat gevallen.

Steun dit initiatief en activeer je code vandaag nog! 

https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=1912&fbclid=IwAR1jhZHVdo4NS2wo7hHiDb4VmIsMhNOxmxAOfwUQEw9uxlmzwFVZBTcxXGU

Voorbeeld verhaal

Ambulanceverpleegkundige Vivian, werkzaam bij Ambulancezorg Gelderland-Midden, werkt tijdelijk op de Intensive Care in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Op de Facebookpagina van de Ambulancezorg deelt ze haar verhaal. ,,Het is echt buffelen. Het zijn lange diensten van 12,5 uur waarbij we allemaal keihard werken. Als team maak je het verschil in deze tijden. De sfeer is zo bepalend: er is een fijne teamspirit, je vindt ontspanning voor momenten. Samen zetten we alles op alles!” Lees het hele artikel van Vivian: https://bit.ly/2xEcY14 Foto: Ambulancezorg Gelderland-Midden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden