Paasfair op Landgoed Hoekelum geannuleerd

Foto: Ede.nieuws.nl

Paasfair op Landgoed Hoekelum geannuleerd
Dit jaar helaas geen Paasfair van Differenzz Events op 2e Paasdag. Begrijpelijk, maar erg jammer voor deelnemers, publiek en het organiserende Differenzz Events dat deze gezellige fair op het terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom niet doorgaat. Maar Ilse Maassen en Helen van Veelen van Differenzz Events bedachten een alternatief waarbij iedereen nog steeds kan genieten van het leuke en vooral mooie aanbod van de vele deelnemers. Kortom, de Online Paasfair!

Hét alternatief: de Online Paasfair
De Online Paasfair bezoek je via de website van Differenzz Events, www.differenzz.nl. Ontmoet online alle deelnemers van de fysieke Paasfair. Nog leuker: zie je een leuke deelnemer, dan shop je door slechts 1 muisklik in de webshop of creëer je een contactmoment met deze deelnemer.

Rustig, verantwoord en makkelijk online shoppen
Ideaal in deze lastige tijd: op je eigen tempo, in alle rust en op veilige manier vanaf de bank de talloze deelnemers en hun mooie aanbod bekijken. Doordat alle deelnemers per categorie ingedeeld zijn, is het makkelijk zoeken op de website van Differenzz Events. Kies bijvoorbeeld voor de categorie ‘kleding, accessoires & sieraden’ en shop online een hele nieuwe outfit! Maar shop online ook alles voor de kids, woonaccessoires, lekkernijen en nog veel meer.

Differenzz denkt aan hun deelnemers en publiek
Ilse Maassen en Helen van Veelen initieerden deze Online Paasfair voor hun trouwe deelnemers en enthousiaste publiek. “Nu we de Paasfair moesten afgelasten, kunnen wij op deze manier toch iets doen in deze moeilijke tijd voor onze deelnemers”, aldus Ilse Maassen. Helen van Veelen vult aan: “en ons publiek kan alsnog op veilige manier genieten van onze mooie selectie van deelnemers en hun aanbod.” Geniaal en creatief bedacht, dus neem snel een kijkje op www.differenzz.nl!

Bezoek de Online Paasfair tot 2e Paasdag
De Online Paasfair is nog tot zeker 2e Paasdag toegankelijk via de website van Differenzz Events. Daar hoef je de deur dus niet voor uit!

Website: www.differenzz.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden