Vrienden van de Voedselbank

Foto: de Wormshoef

In zware tijden zoals nu denk je na hoe je de medemens kunt helpen. Het is prachtig om te zien hoe iedereen bezig is de mensen die het hard nodig hebben, te helpen! Van alle kanten bieden mensen zich aan om ons te helpen. Hier zijn we iedereen heel erg dankbaar voor! Wij als team van de Wormshoef willen ook ons steentje bij dragen!

Koop nu online een dinercheque van ons en ontvang 10% korting. Wij doneren vervolgens 10% van de waarde van de dinercheque aan de Voedselbank te Ede. Er zijn mensen om ons heen die de hulp hard nodig hebben! De actie loopt zolang wij vanwege de noodmaatregelen gesloten moeten blijven.

Bezoek onze website voor de mogelijkheden en wij zorgen dat jullie de dinercheques thuisgestuurd krijgen. We zullen via Social Media iedereen op de hoogte houden hoe hoog de teller staat voor de Voedselbank.

Wees gerust, wij zijn een financieel gezond bedrijf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de dinercheques niet meer in te leveren zijn. Wij willen op deze manier onze trouwe gasten bedanken voor alle steun en wij dragen hierbij ons deel af aan de voedselbank.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden