Finaliste Miss Beauty of Gelderland Calabro van de Burgt op bezoek bij RunnersWorld Ede

RunnersWorld Ede is een begrip voor sportief Ede, het bedrijf heeft zich toegelegd op het aanmeten van hardloopschoenen. Dus voor een goed advies voor haar sportieve activiteiten ging Calabro op bezoek bij Maarten Frijlink van RunnersWorld Ede.

De 18-jarige Calabro van de Burgt is door de selectie heen gekomen van de finale Miss Beauty of Gelderland. Zij mag mee doen in de finale op 28 maart Miss Beauty of Gelderland 2020.

Miss Beauty of Gelderland is de voorronde van Miss Beauty of de Netherlands, momenteel de grootste missverkiezing van Nederland.

Miss Beauty of Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw, die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van beauty, fashion, social media en sport en van wat er heeft belangstelling van wat er zich in de wereld afspeeld.

Calabro komt uit Lunteren en woont sinds een aantal weken in Ede. Zij studeert  bij het Dulon College Ede aan de opleiding handhaving en veiligheid als security guard!

Calabro wil met haar status van finaliste Miss Beauty of Gelderland Ede promoten. Maar heeft ook zeker een aantal ander zaken waarvoor zij zich wil inzetten. Zoals goede doelen als de Linda Foundation en vrouwen rechten.

Wilt u meer van haar weten, dat kan op Ede.nieuws.nl. Wilt u haar ook steunen zodat wij in Ede een Miss Beauty Gelderland gaan krijgen. SMS dan naar 3010 poll Gelderland Calabro.

De komende dagen zult u haar nog een aantal keren ontmoeten op Ede.nieuws.nl

Steunt u Calabro ook?

https://www.youtube.com/watch?v=D Qc5DvBpXM&feature=youtu.be

Runnersworld Ede is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.
Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. U vindt ons aan de Brouwerstraat 118 in Ede (navigatie/parkeren: Kuiperplein)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden