Bezoekersrecord voor Zwembad de Peppel

Foto: De Peppel

Ede – Het jaar is nog niet helemaal ten einde, maar nu al is duidelijk dat Zwembad de Peppel een record aantal gasten heeft verwelkomd in 2019. Vooral de opening van het natuurgezuiverde buitenbad, de definitieve ingebruikname van de nieuwe glijbaan en de nieuwe vorm van schoolzwemmen Swim2Play gaven een boost aan de bezoekersaantallen.

Het zwembad is erg tevreden over de resultaten. Directeur Ronald ter Hoeven: “Het bevestigt dat de verbouwing van het zwembad in de afgelopen 1,5 jaar heeft geleid tot een mooi resultaat. Het eind april geopende natuurgezuiverde buitenbad wordt door onze gasten erg gewaardeerd. De zomerperiode gaf dan ook een flinke stijging te zien in het aantal gasten. Ook de heropening van de glijbaan had een positief effect.”

Echt opvallend is de toename van het aantal scholen dat meedoet met de nieuwe vorm van schoolzwemmen, Swim2Play. Zeker na de zomervakantie nam het percentage met meer dan 100% toe. Ook het aantal kinderen dat zwemles volgt stijgt fors.

“Inwoners uit een brede regio weten ons steeds beter te vinden en we streven er uiteraard naar die stijgende trend voort te zetten”, aldus ter Hoeven. “We starten het nieuwe jaar dan ook optimistisch en dagen iedereen uit om op nieuwjaarsdag om 12.00 uur een frisse duik te nemen in ons buitenbad.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden