Bus in plaats van trein op Valleilijn en “voordelig reizen” van 21 december tot 5 januari 2020

Foto: Ede.nieuws.nl

Ede- Er rijden in de nacht van 21 op 22 december vanaf circa 23.30 uur geen treinen maar bussen tussen de treinstations Barneveld-Zuid en Ede-Wageningen vv.

De treinen uit Amersfoort met de vertrektijden 23.09 uur, 23.39 uur, 0.09 uur, 0.39 uur en 1.09 uur rijden niet tussen Barneveld-Zuid en Ede-Wageningen.

De treinen vanaf Ede-Wageningen met de vertrektijden 23.53 uur, 0.23 uur, 0.53 uur en 1.23 uur rijden niet tussen Ede-Wageningen en Barneveld -Zuid. De trein vanaf Ede-Wageningen met de vertrektijd 1.53 uur vervalt in zijn geheel.

Connexxion zet bussen in, reizigers dienen rekening te houden met een extra reistijd van 15-30 minuten.

Voordelig reizen

Reizen met de Valleilijn is voordelig in de periode van 21 december tot en met zondag 5 januari. Connexxion verkoopt dan de ‘Valleilijn Kerstdagkaart’ en de ‘Kerst Valleilijn Railrunner’

De ‘Valleilijn Kerstdagkaart’ geeft het recht om voor 5 euro een hele dag onbeperkt te reizen op de Valleilijn (treindienst Amersfoort-Ede/Wageningen). En kinderen van 4 tot en met 11 jaar die samen reizen met een volwassene van minimaal 18 jaar oud kunnen met de ‘Kerst Valleilijn Railrunner’ een hele dag reizen voor 1 euro.

Deze kaarten zijn uitsluitend geldig op de Valleilijntrein tussen Amersfoort en Ede/Wageningen, niet op andere treintrajecten in Nederland en ook niet op de bus. De kaarten zijn alleen
verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden