Edese Beau wordt ambassadeur van Amerikaans loopfietsjesmerk

Foto: Strider Bikes.

De 3-jarige Beau Menzo werd thuis verrast met een nieuwe fiets.

De 3-jarige Beau Menzo uit Ede is één van de twee Gelderse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden. Vandaag werden de peuter en zijn ouders persoonlijk verrast met een nieuwe loopfiets, waarmee hij de eerste stappen kan zetten om te leren fietsen. Ook krijgt Beau persoonlijke fietstips en mag hij in 2020 meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup. De andere Gelderse ambassadeur is Zef (1,5 jaar) uit Arnhem.

Beau’s ouders Jacqueline en Peter: “Beau gaat heel graag op pad naar het bos of de winkel, maar zijn oude loopfiets is eigenlijk al veel te klein; Beau is groot voor zijn leeftijd. Hij wil dolgraag zonder zijwieltjes leren fietsen net als zijn grote broer Levi . Met deze fiets en de persoonlijke fietstips gaat dat vast lukken.”

Ambassadeursprogramma

Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni jongstleden het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat deze maanden op zoek naar Strider-ambassadeurs tussen 1,5 en 4 jaar die willen leren fietsen. De terugkerende maandelijkse zoektocht werd gestart in de provincies Drenthe en Noord-Brabant. Deze maand gaven tientallen ouders uit Gelderland hun kinderen op voor het ambassadeursprogramma, waarbij de twee winnaars een gratis loopfiets en persoonlijke fietstips krijgen. Bovendien mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die in 2020 wordt gehouden.

Over Strider Sports International, Inc.

Strider creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven. Met de babybundel voor baby’s, gepatenteerde balance bikes (loopfietsen) voor peuters en kleuters en speciale fietsen voor kinderen met een beperking, heeft Strider Bikes een revolutionaire manier ontwikkeld om te leren fietsen. Uitgangspunt is het verkrijgen van (vertrouwen in) de eigen balans, waardoor kinderen al op jongere leeftijd met plezier leren fietsen. Strider Bikes, opgericht in 2007 door entrepreneur en fietsende vader Ryan McFarland, heeft wereldwijd al meer dan 2 miljoen fietsen verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Voor meer informatie www.strider-bikes.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden