Edgar Kruyning ontwikkelt succesvolle methode voor de zorg

Edgar Kruyning, eigenaar van Budo Academy Physical en Kruyning Training & Coaching uit Ede, heeft de unieke methode STRONG Together ontwikkeld om medewerkers te trainen om geweldsituaties te voorkomen en hoe te handelen wanneer situaties dreigen te escaleren.

Uniek hierbij is dat de methode die Kruyning ontwikkeld heeft, bij escalatie geen pijnprikkels worden toegepast. Voorheen was dat een normale zaak. Maar door de nieuwe wet zorg & dwang zijn de regels veel strenger geworden.

STRONG Together sluit goed aan bij deze nieuwe wet.
Meer dan 7000 medewerkers van zorginstelling s’ Heerenloo hebben deze training al gevolgd en heeft Kruyning meer dan 50 trainers opgeleid. Edgar Kruyning heeft de STRONG Together Academy opgericht om meer trainers klaar te stomen voor de grote vraag die er op dit moment naar deze methode is.
Edgar is een van de hoogst en meest gegradueerde grootmeesters van de wereld en is expert op alle gebieden van martial arts en zelfverdediging. Zijn Budo Academy Physical bestaat al bijna 30 jaar en is een begrip in Ede, omstreken maar ook in heel Nederland. Voor meer info mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen