Gelijkspel ckv Reehorst’45 1 en een dag met veel kampioenen

Foto: ckv Reehorst'45

ckv Reehorst’45 heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen niet kunnen omzetten in een overwinning. Op sportcomplex het Schuttersveld werd door de scheidsrechter afgefloten bij een 13-13 stand, waardoor de punten gedeeld werden.

In een eerste helft, waarin doelpunten schaars waren (4-3 ruststand), waren het de Edenaren die tot de beste pogingen wisten te komen. Verdedigend was er de controle, maar aanvallend wist men de wedstrijd niet vroegtijdig in het slot te gooien.

Dit leek na rust aanvankelijk wel te gebeuren, wat ervoor zorgde dat de marge werd uitgebouwd. Met een gaatje van veelal 2 of 3 doelpunten voorsprong leek de thuisploeg op weg naar een degelijke overwinning. Niets bleek echter minder waar. Doordat een definitieve beslissing uitbleef kon Zwaluwen in de slotfase weer aanhaken. Met een paar verre afstandstreffers wisten zij de aansluiting te vinden.

Door dit gelijkspel kunnen de kampioensaspiraties tijdelijk in de ijskast. Reehorst is er alles aan gelegen de resterende twee veldwedstrijden in winst om te zetten, om in de top van de ranglijst mee te blijven doen. De eerste zal volgende week in Renkum zijn, waar om 15.30 uur DKOD wacht.

Veel jeugdteams speelden alweer de laatste veld competitieronde met spannende wedstrijden op het programma, maar liefst 5 teams konden kampioen worden. De allerjongensten  F1 verloor ondanks zoveel inzet de wedstrijd om het kampioenschap. De E2 maakte het erg spannend maar met een gelijkspel werden ze gedeeld kampioen. De D1 won een goede wedstrijd met 11-6 van de mede koploper. De E1 ging op bezoek bij DVO in Bennekom en won daar overtuigend met 1-10 en kon snel terug naar de Reehorst kantine om het kampioenschap te vieren. Daar was inmiddels Reehorst B2 ook kampioen geworden want zij wonnen met 11-5 en hebben geen wedstrijd verloren deze competitie.

De selectiespelers Nicole, Martijn, Emily en ex-voorzitter Dick Kraay hebben de kampioenen de medailles overhandigd en daarna kon men aan de patat en dit werd afgesloten met het blauwe “jubileum ijsje”.

Bij ckv Reehorst’45 zijn er dit jaar in de aanloop naar het 75-jarig jubileum veel Challenges en Reehorst E1 kan weer een Challenge afvinken want zij werden allemaal in een grote vrachtwagen naar de wedstrijd gebracht en dan nog kampioen worden, dubbel feest.

A.s. maandag om 19.00 uur speelt Reehorst A1 thuis een kampioenswedstrijd tegen Oost Arnhem A3 en Reehorst 4 speelt zaterdag nog een kampioenswedstrijd tegen de medekandidaat.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden