Gyminstuif bij DOK

Foto: DOK Ede

Op zaterdag 28 september was het zover, de officiële aftrap van het nieuwe seizoen van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. De jaarlijkse gyminstuif stond weer op het programma. De sporthal het Riet werd omgetoverd tot één grote speeltuin.

Alle leden van DOK en alle vrienden en vriendinnen waren welkom om te komen spelen. Lekker bewegen en veel plezier maken is het thema van de gyminstuif. Ook dit jaar waren er weer ruim 250 kinderen die hier gebruik van maakten.

Wat mooi om al die blije en vrolijke gezichten te zien. Je kon vele sporten uitproberen, allemaal takken van sport die DOK aanbied. Rhönradturnen, turnen, trampolinespringen, groepsspringen, free runnen, dans, acrobatische gymnastiek, peuter- en kleutergym. Voor iedereen was er veel te bewegen.

Fijn om zo met alle leden het seizoen weer te starten. Ook ’s avonds was er nog een leuke BBQ voor alle vaste vrijwilligers van 14 jaar en ouder. Ook hier was weer veel gezelligheid, DOK heeft weer veel zin in het nieuwe jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen