Voor de 38e keer Truckrun voor de bewoners van De Hartenberg in Wekerom

Op zaterdag 14 september was er de jaarlijkse truckrun voor ’s Heerenloo in Wekerom. Een evenement waar de bewoners van De Hartenberg al weken naar uitkeken.

Het was een bonte stoet van trucks waarvan de chauffeurs met cliënten van De Hartenberg in hun cabine de gebruikelijke route door de gemeente Ede gingen rijden. Het gaf de cliënten van De Hartenberg weer een fantastische dag.

De cliënten van s ’Heerenloo zijn om de nieuwe privacy regels niet in beeld gebracht.

Van de 197 trucks die meededen zijn drie konvooien gevormd. Tussen de konvooien zat ongeveer een kwartier speling. Het vertrek vanaf De Hartenberg was rond 10.30 uur.

De route was vanaf de Hartenberg richting Ede centrum, Molenstraat, Slotlaan, Kastelenlaan, Einsteinstraat, Lorentzstraat, Frankeneng, Galvanistraat, Schutterweg, Kade, Rijksweg naar Ederveen, Hoofdweg , Bruinehorstweg, Kruisbeekweg, Postweg naar Lunteren, Dorpsstraat, Meulunterseweg, Hoge Valkseweg, Lage Valkseweg richting Wekerom, Edeseweg richting Harskamp, Otterloseweg richting Otterlo, Apeldoornseweg weer terug naar de Hartenberg.

De konvooien werden vooraf gegaan door een politiemotor en begeleid door motards van het Motor Begeleiding Team van de MAC Veenendaal.

De organisatie van deze dag was zoals gewoonlijk weer in handen van Annemieke Meurs , met haar vele vrijwilligers. Zonder de inzet van vrijwilligers was dit evenement niet mogelijk. Een pracht prestatie!

Kijk naar een filmimpressie van de tocht.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden