Grootse opening van Openluchttheater seizoen 2019 met Guido’s Orchestra

Op uitnodiging van Guus Wijnsouw de voorzitter van het Openluchttheater opende burgemeester René Verhulst het theaterseizoen 2019.

In het Openluchttheater speelde The Maestro & The European Poporchestra zijn nieuwe show in het Openluchttheater in Ede. Het poporkest, dat o.a. bekend is van Symphonica in Rosso, staat onder leiding van Maestro Guido Dieteren.  De orkestleider en soloviolist, had naast zangeres Wendy Kokkelkoren ook popzanger Julian Thomas in het programma.

Het was zaterdag dan ook een waar muziekfeest in het Openluchttheater, het weer was mooi en de sfeer was super gezellig. Er was muziek van wereldformaat te beluisteren. Zeker bijzonder dat zo’n groots orkest speelde in de buitenlucht van Ede. Guido Dieteren noemde het Openluchttheater dan ook een pareltje.

The European Poporchestra is een wereldwijd succesvol spelend poporkest; een popband en klassiek orkest in één. Door deze combinatie kan dit unieke ensemble elk muzikaal genre spelen en slaan de internationale topmusici een unieke brug tussen pop en klassiek.

The European Poporchestra kan inmiddels terugkijken op vele indrukwekkende internationale optredens in de Verenigde Staten, Canada, China, Duitsland, België en Nederland. Tevens is het orkest bekend van de unieke samenwerkingsvormen met bekende artiesten als Lionel Richie, Diana Ross, Marco Borsato, Simply Red, Anouk, Andrea Bocelli, Doe Maar, DJ Afrojack en vele anderen. Niet voor niets mag het orkest bestempeld worden als The Worlds No 1 Poporchestra.

Guido's Ochestra in Ede

De redactie van Ede.nieuws.nl heeft een interview met Guido Dieter en film indruk gemaakt van de avond.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden