Op 2 juni 2019 Lentefair van Differenzz Events bij Hoekelum Bennekom

Foto: Differenzz-Events

De zon begint weer te schijnen dus tijd voor de Lentefair, zo dachten de dames van Differenzz Events. Op zondag 2 juni organiseren zij voor de 3e keer deze leuke fair op het mooie terrein van Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg 122 in Bennekom. Je bent welkom van 10.30 tot 17.00 uur om talloze kraampjes, het lekkere eetplein en leuk kindervermaak te ontdekken.

Shoppen, inspiratie opdoen en genieten!
Op zondag 2 juni ontdek je meer dan 100 kraampjes op het terrein van Boerderij Hoekelum. Je kunt volop inspiratie opdoen en shoppen op gebied van kleding, accessoires, kinderitems, beauty, wonen en nog veel meer. Dus neem vooral de tijd om alle kraampjes te bekijken. Vergeet ook vooral niet de ‘lekkere kraampjes’ waar je bijvoorbeeld verschillende smaken fudge koopt, maar ook echte Franse droge worst, Griekse specialiteiten en biologische kazen. Of neem versgebakken brood mee naar huis, die bereid wordt in een authentieke hout gestookte oven. Genieten dus!

Het lekkere eetplein met live muziek
Bezoek je vaker een fair van Differenzz Events? Dan weet je het eetplein waarschijnlijk wel te vinden! Niet te missen: in het midden op het fairterrein. Verschillende fooddeelnemers staan voor je klaar om hun lekkere gerechten ter plekke te bereiden. Ga lekker zitten, neem een drankje en geniet ondertussen van de live muziek. De muziekband met verschillende instrumenten en zang vind je vanaf 12.00 uur op het eetplein.

Neem gezellig de kids mee!
Want er is veel verschillend kindervermaak. Laat de kids tijdens de Lentefair bijvoorbeeld genieten van de mega bellenblaas, schminken, creatieve kinderworkshop, ponyrijden en de huifkartocht door het bos van Landgoed Hoekelum. En wat denk je van de unieke draaimolen van de ‘Zweefmolenaar’ die volledig op zon-energie draait? Ook op het eetplein is aan de kleinste bezoekers gedacht, want er zijn lekkere vers gemaakte poffertjes. Kortom, de Lentefair is voor iedereen leuk!

Gratis entree!
De Lentefair bezoek je op zondag 2 juni natuurlijk gratis. Kom je met de auto? Dan betaal je op het parkeerweiland € 5,-. De parkeerwachters wijzen je dan netjes een plekje. Meer informatie lees je op www.differenzz.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden