Jaarlijkse Plantjesmarkt met eigen ‘ondernemers’ bij Aeres VMBO Ede

Foto: Rechtenvrij

Dit jaar is het weer zo ver, de Plantjesmarkt bij Aeres VMBO Ede staat weer voor de deur! Op donderdagmiddag 9 mei van 16:00 tot 19:00 uur op de Zandlaan 31 is iedereen weer van harte welkom om de mooiste bloemen en planten in te slaan.

Greep uit het assortiment
Ieder jaar wordt de Plantjesmarkt georganiseerd en dit jaar is dat niet anders! De afgelopen maanden zijn de leerlingen druk bezig geweest met het maken van mooie bloemstukken en het zaaien en verzorgen van verschillende planten. Zo zijn er diverse eenjarige planten te koop zoals Petunia’s, Goudsbloemen, Lobelia’s etc., maar worden er ook groenteplanten verkocht om de moestuin weer mee aan te vullen. Broccoli, bloemkool, verschillende tomaten en nog veel meer komt er aan bod. Het is zelfs mogelijk om buxusplanten aan te schaffen. De planten zijn allemaal opgepot in vierkante 9 cm poten. Het is dus handig om een krat of doos mee te nemen, zodat het vervoeren net iets makkelijker gaat.

Keuzevak Ondernemen
Naast dat er prachtige bloemstukken en planten worden verkocht, zijn onze eigen ‘ondernemers’ ook aanwezig op de Plantjesmarkt om bezoekers te voorzien van een lekker hapje of drankje. Leerlingen van het keuzevak Ondernemen zullen namelijk het horecaplein gaan verzorgen. Zij hebben voor de meivakantie gepresenteerd welk product zij willen gaan verkopen en hoe zij dit aan gaan pakken. Tegen een kleine betaling kunt u genieten van al het lekkers, dat belooft veel goeds in ieder geval!

Charlotte

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden