Netwerk Dien je Stad ontvangt Bruggenbouwer Award

Netwerk Dien je Stad ontvangt 1e Bruggenbouwer Award van Present Ede
Foto: Ede.nieuws.nl

Een verrassing tijdens het Ontmoetingsfeest van maandagavond 10 december in Ede: Maries van Hek, projectleider van Netwerk Dien je Stad, werd onverwachts op het podium geroepen. Hij nam de eerste Bruggenbouwer Award in ontvangst. Deze award wordt uitgereikt aan organisaties of mensen die zich inspannen voor verbinding, ontmoeting, integratie en het bestrijden van eenzaamheid in Ede.

Bruggenbouwers

De Bruggenbouwer Award wordt uitgereikt door Present Ede. De award voor Netwerk Dien je Stad is de eerste in een reeks van 12 Bruggenbouwer Awards die de komende maanden uitreikt worden. Met deze awards viert Present Ede haar 10-jarig bestaan. Want wie jarig is, trakteert.

In Ede worden al 10 jaar bruggen gebouwd tussen groepen vrijwilligers die hun talenten en tijd willen geven en mensen die met die inzet gebaat zijn. Het gaat om mensen die niet de gezondheid, het sociale netwerk of de financiĆ«n hebben om bepaalde praktische klussen zelf voor elkaar te krijgen. In dit bruggen-bouwende werk staat Present Ede niet alleen. Ook Netwerk Dien je Stad is een voorbeeld van zo’n Edese bruggenbouwer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden