24 uurs marathon uitzending Shine Radio in Lunteren

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 24 november start Shine Radio om 12.00 uur een live, non stop, 24 uur marathon radio uitzending. Voor Stichting “Kinderen van de Voedselbank”.

Shine Radio

Tekst gaat onder de video verder

Met nieuws, achtergronden, interviews en natuurlijk heerlijke muziek vanaf de jaren 70 tot nu. De uitzending vindt plaats vanuit het centrum van Lunteren.U kunt ons bereiken op [email protected] Wilt u ook iets vertellen in de uitzending luister dan op Shine Radio voor contact.

Jij als luisteraar staat centraal bij ons. Wij maken met passie radio en proberen de luisteraar op een professionele manier bij de programma’s te betrekken en zich thuis te laten voelen bij de muziek die wij draaien.

De helft van alle donaties, giften en sponsoring gaat naar de Stichting Kinderen van de Voedselbank te Dodewaard. Wij hopen dat we hiermee dit goede doel kunnen ondersteunen en dat de stichting voor de kinderen, waarvan de ouders het niet zo breed hebben en afhankelijk zijn van de voedselbank, wat extra’s kan doen, juist zo vlak voor de aankomende feestdagen!

Wist uā€¦ Dat er kinderen zijn die al in geen jaren hun verjaardag hebben kunnen vieren? Dat er kinderen zijn die niet elke avond warm eten krijgen? Dat er kinderen zijn die altijd in oude kleren of afdankertjes van andere lopen? Dat er kinderen zijn die vrijwel nooit een leuk cadeautje krijgen? Dat er kinderen zijn die hierdoor bijna dagelijks worden gepest op school en in de buurt? Dat deze kinderen gewoon in Nederland wonen !!?

Voor al deze kinderen is de stichting kinderen van de voedselbank opgericht, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Meer informatie over stichting kinderen van de voedselbank kunt u vinden op https://www.kinderenvandevoedselbank.nl

Luister mee op 24 en 25 november a.s. tijdens de 24 uur marathon, doneer, en steun Stichting kinderen van de voedselbank en Shine Radio.

Namens Shine Radio en al die kinderen, heel erg bedankt!

https://shineradio.nl

[email protected]

Dorpsstraat

Centrum

Lunteren

Ron de Jong

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden