Edese stichting helpt slachtoffers Sulawesi

Foto: Eric Feijten

Sulawesi is getroffen door een enorme ramp. Meer dan 1700 bevestigde doden, duizenden gewonden en ruim 70.000 mensen zijn in een paar minuten alles kwijtgeraakt en zijn nu dakloos.

Er zijn nog duizenden vermisten. Ruim 5000 mensen zijn meegesleurd door het water of bedolven onder de modder en er is inmiddels geen hoop meer dat zij nog in leven zijn.

De nood is ongekend hoog en er is gebrek aan alles. Voedsel, kleding, medicijnen, tenten, luiers en babyvoeding en ook vooral schoon en veilig drinkwater.

De Edese stichting Child Support Indonesia helpt. Hulp wordt rechtstreeks en direct gegeven aan de slachtoffers in het getroffen gebied via onze lokale partner waar we al ruim 30 jaar mee samenwerken. Een team is direct na de ramp afgereisd naar het gebied en is ter plaatse om hulp te bieden waar dat nodig is.

Onze focus ligt op dit moment op schoon en veilig drinkwater. Door de bevingen en tsunami zijn de leidingen en water-installaties verwoest en het zoute water heeft het water vervuild en ondrinkbaar gemaakt.

Hulp is dringend nodig. Help de slachtoffers door een bijdrage te storten op het special actienummer van Child Support Indonesia: NL06 INGB 0000 006799 ovv Sulawesi.

Uw bijdrage helpt!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden