Café Railroad 1 wint de biljartcompetitie BBE

Competitie winnaar Café Railroad 1
Foto: Herjan van Harselaar

Dinsdagavond heeft in Café De Bospoort de prijsuitreiking plaatsgevonden van de Biljart Bond Ede.

Ruim 20 jaar wordt er gestreden om de eerste prijs van deze biljartcompetitie. Het afgelopen seizoen hebben 14 teams elke week biljart gespeeld in de cafés van de gemeente Ede. De Biljart Bond Ede bestaat uit 10 cafés en de teams spelen elke week een keer ‘thuis’ en de andere week ‘uit’. De teams komen uit Harskamp, Bennekom en Ede. Dit jaar zijn er dan ook weer 26 rondes gespeeld. En daarnaast was er ook nog een bekercompetitie.

In totaal zijn er, via de cafés, 108 spelers geregistreerd. Dit jaar speelden de teams in totaal 364 wedstrijden, werden er 53.167 caramboles gemaakt in 50.541 beurten. Daarmee kwam de totale moyenne (gemiddelde) op 1.052

De BEKERcompetitie werd dit jaar gewonnen door het team van Partycentrum De Kade 2 (Ede). In Café De Slok (Ede) werd het team van Café De Slok verslagen en daarmee veroverden zij de beker.

In de REGULIERE competitie heeft het team Café Railroad 1 (Ede) gewonnen, de poedelprijs ging naar Café Ome Jan (Ede).

Ook werden er deze avond prijzen uitgedeeld aan de beste speler, en de speler met de hoogste serie (in percentage). DE BESTE SPELER (de speler met gemiddeld de meeste punten), was dit jaar Berry Hootsen van Café De Slok. Met een gemiddelde van 101.24 (110 punten is het maximale) bleef hij de andere spelers aan de competitie voor. De prijs voor de speler met de hoogste serie (in percentage) ging naar Martijn Jansen van het team Café Railroad 1 (Ede). Met een serie van 12, terwijl hij 30 caramboles moet, was hij met 40% was hij de beste.

De TOP 3 van de competitie 2017-2018

  1. Café Railroad 1 – 9766 pnt.
  2. Het Wapen van Harskamp 1 – 9758

3 – Partycentrum De Kade 2 – 9509

De gezellige avond met een BBQ ging nog tot in de late uurtjes door.

Om alle uitslagen en resultaten nog eens na te lezen surf je naar www.biljartbondede.nl

Guus

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden