Ellen ten Damme bij De Koepel in Lunteren

Foto: Ede.nieuws.nl

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen ooit. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid.

Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt.

De Koepelcommissie van Stichting Het Luntersche Buurtbosch is trots om Ellen ten Damme voor het zomerconcert van 2018 te mogen presenteren. Vorig jaar was Harry Sacksioni in Lunteren en dit jaar, tijdens het jubileumjaar van de Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch, is Ellen ten Damme te gast.

Het concert vindt plaats in de buitenlucht en is een hoogtepunt rondom de Koepel in het zomerseizoen tussen de bomen van het Luntersche Buurtbosch.

Vriendenpas

Op vertoon van de ‘Vriendenpas’ krijgen vrienden van Het Luntersche Buurtbos korting en betalen slechts € 7,50 per persoon. Het concert begint om 20.00 uur.

Kijk voor meer info op: https://www.buurtbosch.nl/activiteit/vrienden-jubileum-zomerconcert-met-ellen-ten-damme/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden