FoodFloor Eten Delen Ede 28 juni

Foto:

Vind je het leuk om te weten wat er in Ede allemaal gebeurt rondom eten? En hou je ook van eten delen? Kom dan naar de jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’ voor verhalen en samen eten op 28 juni om 20.00 uur in Cultura.

Bij deze tiende FoodFloor laten we zien wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten. Van wijktafels tot websites en van integreren tot hulpverlening. Misschien krijg je hierdoor zelf wel een leuk idee om iets te doen of je ergens bij aan te sluiten! Er zijn weer veel leuke initiatieven op het gebied van eten te ontdekken. Pitches deze keer bijvoorbeeld over het onderzoek ‘hulpverlening in Food’, het vegan pop-up restaurant en over open wijktafels in Ede.

Omdat het de tiende FoodFloor is, geven we ook een overzicht van leuke initiatieven die op de FoodFloor gepitched zijn en hoe het er nu mee gaat. Van de Stadvarkens tot melktap de Groene Grens en van de Fransiscusschool tot Healing Gardens. Je krijgt zo een mooi overzicht van wat er in Ede allemaal is ontstaan de afgelopen jaren op het gebied van Food, een heleboel!
Kom je ook naar de FoodFloor?

28 juni om 20.00 in Cultura. Meer op www.eetbaarede.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden