Recordbedrag voor Stichting Kidsdag Hoekelum

Foto: Stichting CBFB

Stichting Kidsdag Hoekelum is erg blij met het recordbedrag van € 1.388,- dat zij van het CBFB ontving. Dit geld is bij elkaar gelopen door de deelnemers aan de afgelopen Bennekomse Bosloop en Februariloop.

Donata Wien – Siereveld van Stichting Kidsdag Hoekelum nam de donatie in ontvangst:  “Dit bedrag is een geweldige bijdrage aan onze Kidsdag op 5 september. Zo kunnen we zo’n 50 kinderen, die het om verschillende redenen goed kunnen gebruiken, weer een prachtige verwen-dag geven. Kasteel Hoekelum, onze vaste thuisbasis, zal deze dag weer helemaal worden ingericht als een waar kinderparadijs. Dat is deze kinderen enorm gegund, want de dag is speciaal voor kinderen die het niet zo makkelijk hebben.“

De symbolische cheque werd dit jaar uitgereikt door Jos Siereveld, actieve vrijwilliger en voormalig bestuurslid van het CBFB. Hij draagt de Kids-dag een warm hart toe : “Heel mooi dat de boslopen van het CBFB bijdragen aan dit goede doel in Bennekom. Deze nog redelijk onbekende stichting kan nog wel meer sponsoring gebruiken om van 5 september weer een onvergetelijke dag te maken!”.

CBFB staat voor Comité ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen. Het CBFB organiseert in Bennekom jaarlijks twee boslopen en drie fietstochten. Meer info: www.cbfb.nl.

Rike

Stichting CBFB

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden