Oprichten van een Stichting AED Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

In heel Ede zijn er al diverse openbare AED’s die 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar zijn aangevraagd via Ede Doet d.m.v. wijk-waarde cheques.

Deze geplaatste AED’s moeten jaarlijks gecontroleerd worden op werking en onderhoud op gepleegd worden. Na 7 jaar moet de hoofdbatterij vervangen worden voor +/- € 300,00 Na 10 jaar moeten de AED’s vervangen worden.

Voor het beheer, onderhoud en vervanging willen we een Stichting AED Ede oprichten van waaruit deze kosten t.z.t bekostigd kunnen worden.

Hiervoor zoeken we nog een voorzitter, secretaris, notulist en wat leden uit de verschillende wijken. We kunnen deze Stichting pas oprichten als er voldoende deelnemers zijn en minimaal een voorzitter, secretaris en notulist.

De opstartkosten voor de Stichting, zoals notariskosten, KvK, opzetten website, maken logo, 1e jaars bankkosten worden voor een bedrag van € 1000,00 door de Gemeente Ede gesubsidieerd. Mijn verzoek is dan ook of u zich beschikbaar wilt stellen om deel uit te maken van deze stichting. Laten we met z’n allen zorgen dat deze AED’s jaren operationeel kunnen zijn.

U kunt u aanmelden bij:

Ben Plate Blotenberglaan 60, 6717 EN Ede Tel: 0318 416995 Email : [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden