Officiële start voor renovatie De Stolpe in Harskamp

Foto: Estea

Het is zover: De Stolpe in Harskamp wordt binnenkort gerenoveerd! Aan alle voorwaarden om te kunnen starten met de bouw wordt inmiddels voldaan. En dat betekent een feestje! Op 19 februari 2018 wordt de officiële start van de bouw gevierd. Aansluitend vindt een open huis voor geïnteresseerden plaats. Een speciale modelwoning is ingericht om de sfeer van de toekomstige woningen te kunnen proeven.

Startbouw

Voor de nieuwe bewoners van De Stolpe wordt een feestelijke bijeenkomst georganiseerd. Onder het genot van een hapje en drankje zal de wethouder Ligtelijn-Bruins de start van de bouw officieel bezegelen. De vervallen woningen aan de Tepelenburgerweg in Harskamp worden grondig onder handen genomen om de toekomstige bewoners te voorzien van appartementen die voldoen aan alle eisen en functionaliteiten van deze tijd. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden in het najaar van 2019.

Open huis

Niet alleen toekomstige bewoners zijn van harte welkom. Ook geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om De Stolpe te bezoeken. Vanaf 14.30 uur opent De Stolpe haar deuren en kan de toekomstige sfeer van het appartementencomplex geproefd worden.

Estea- Marthe Jansen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen