Open Huis in ons Toon Hermans Huis Ede

Het is inmiddels een goed gebruik geworden om de zaterdag na Wereldkankerdag de deur van ons Toon Hermans Huis open te zetten voor mensen die willen zien en horen wat er zoal gebeurt in ons inloophuis. Ook dit jaar nodigen we u uit op zaterdag 3 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt rondkijken en met onze vrijwilligers in gesprek gaan. Een kleine schoonheidsbehandeling ondergaan, u laten masseren of plaatsnemen voor een voetreflexmassage. Natuurlijk is onze schildersclub Lijn en Kleur vertegenwoordigd en kunt u aanschuiven bij Kleuren voor Volwassenen. De leden van ons koor Zingen voor je Leven laten horen hoe prachtig zij kunnen zingen. Ook geven wij uitleg over ons nieuwste project Healing Gardens.

Er zijn stands met haarwerken en lingerie voor bijzondere borsten en er is een informatiestand over onze werkzaamheden in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Bij Toon Tovenaars Kinderinloop zijn diverse activiteiten voor kinderen. Ook lichten wij u graag in over de vacatures die wij op dit moment hebben. De Veluwse Wensambulance is deze dag speciaal aanwezig om te vertellen over hun activiteiten. Wij hopen u te ontmoeten op zaterdag 3 februari aanstaande!

Het Toon Hermans Huis is gevestigd aan de Telefoonweg 124B in Ede (er is een lift aanwezig).

Voor meer informatie: 06-22161969 of via [email protected]

 

Samen verder

Het Toon Hermans Huis Ede is er voor wie geraakt wordt door kanker. Vanuit de regio Gelderse Vallei kunnen mensen met kanker, hun gezinsleden en verzorgers hier terecht voor diverse vormen van ondersteuning.

Het Toon Hermans Huis ontvangt regelmatig berichten van andere organisaties die ook voor u van belang kunnen zijn. Deze berichten worden geplaatst op www.toonhermanshuisede.nl onder het kopje ‘nieuws’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden