Samenwerking Hcc met ROC A12 plus lezing over de Slimme Auto

Foto: Ede.nieuws.nl

Bibliotheek Cultura Ede (Molenstraat 45) organiseert, in samenwerking met hcc! seniorenacademie in het Atrium een gratis toegankelijk tabletcafé.

Binnenkort wordt die samenwerking uitgebreid met het ROC A12.

Studenten van het ROC A12 willen graag hun capaciteiten inzetten voor mensen met PC, Laptop, Tablet en Smartphone. Zowel software- als hardwarematig.

Hoe ze dat willen doen gaan ze uitleggen tijdens een extra Tabletcafé op dinsdagmiddag 9 januari a.s. van 14.00 – 16.00 uur in het Atrium. Toegang, zoals elk Tabletcafé, gratis.

Om de bijeenkomst wat meer inhoud te geven zorgt de hcc!seniorenacademie voor extra invulling door een presentatie te verzorgen over De Slimme Auto.

Een week later is het “normale” Tabletcafé waar een ieder dan weer terecht kan met zijn of haar vragen, ditmaal aangevuld met de mogelijkheden die het ROC A12 biedt.

Wat kun je verwachten van de presentatie over slimme auto’s:

De sensoren waar je auto mee is uitgerust komen aan bod, maar ook apparatuur en software waarmee je een auto slimmer kunt maken. Wat doen die zaken eigenlijk en wat zijn de voor- en nadelen?

Auto’s worden steeds slimmer en de zelfrijdende modellen voor consumenten laten vast niet lang meer op zich wachten.

Waarom zou je eigenlijk een slimme auto willen? En wat is er eigenlijk op de markt om meer over je auto te weten en er zelf mee aan de slag te gaan?

Alle sensoren waar moderne auto’s mee uitgerust zijn, helpen je niet alleen bij het besturen van je auto, je kunt er ook heel veel informatie uithalen. Bovendien worden de belangrijkste slimme systemen die je helpen tijdens het autorijden nader toegelicht en vertellen we meer over handige hulpmiddelen die je daarnaast kunt inzetten om je rijplezier en veiligheid te vergroten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden