Zwemmers geslaagd voor zwemdiploma A en B

Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag was het diploma-zwemmen voor diploma A en diploma B bij “Sportschool Venendaal” in Ede. Er was een grote groep voor diploma-A een een klein groepje kinderen voor het B-diploma.

Vooral bij de kinderen die afzwommen voor diploma A was de belangstelling van de familie enorm groot in het zwembad in Ede-Rietkampen (Laan der Verenigde Naties 92). Rond het warme zwembad en voor de ramen in de zitruimte zaten en stonden enorm veel belangstellenden; ouders – grootouders – broers/zussen en andere familie-leden.

Er waren 2 groepen voor diploma A en 1 groep voor zwemdiploma B. Onderleiding van Marian Venendaal toonden zij hun zwemvaardigheid. Onder de mat door, er overheen, door de hoepels, schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) moesten zij zwemmen. Niet alleen de vele meters die de  kinderen maken is belangrijk; ook de zwemtechniek moet van goede kwaliteit zijn. Een diploma A en B haal je niet zo maar; de kinderen moeten goed kunnen zwemmen; het is voor hun eigen veiligheid dat ze goed kunnen zwemmen.

Samen met de vele ouders, familieleden en belangstellenden werd het een gezellige happening in en rond het zwembad.

De volgende kinderen zijn geslaagd voor hun A-diploma.

Jesse Grotenbreg, Alexys Pol, Elias Douma, Noa Kende, Jesse Scherrenburg, Emy van der Kuur, Fabio Crea, Juliet Kruiger, Manou Meijering, Nova Karelse, Esther Kleingeld, Deon Wiggerman, Sterre Lemmers, Roan Lentjes, Celine Budding en Nohemi Mouthaan-QueiJa.

De kinderen die hun Diploma B in ontvangst hebben genomen:

Thomas Pol, Cas Kampert, Fleur Buitenhuis, Milan Gabriel, Matthias Wolfert en Nikkivan der Gaag.

 

Allemaal van harte met dit mooie resultaat en ………blijf regelmatig zwemmen!

Belangstellenden zijn van harte welkom voor een kijkje bij onze zwemlessen. Voor meer informatie bel naar 0318 595007 of ga naar www.sportschool-venendaal.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden