Computer Spreekuur in Bibliotheek Stadspoort Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Sinds 20 september verzorgt Aware ICT diensten wekelijks een gratis en vrij toegankelijk Computer Spreekuur in de Stadspoort bibliotheek Ede.

Iedere woensdag kunt u daar van 14.00 uur tot 16.00 uur terecht met al uw vragen op computergebied zoals over het gebruik van uw computer, laptop of tablet maar ook over internet en wifi.

Aart van Wijngaarden: “ik merk in de dagelijkse praktijk van mijn bedrijf Aware ICT diensten dat veel mensen met vragen zitten en laagdrempelige ondersteuning zoeken. Door dit spreekuur kunnen ze antwoorden krijgen zonder verdere verplichtingen. Velen nemen hun laptop of tablet mee zodat kleine probleempjes of vragen ter plekke kunnen worden opgelost”.

Inmiddels hebben diverse mensen hier al dankbaar gebruik van gemaakt met vragen over het gebruik van een tablet, opschonen van een PC en bijvoorbeeld het vervangen van de harde schijf door een veel snellere SSD-schijf.

Aart: “Óók interessant is om in plaats van Windows, Linux te gaan gebruiken. Linux is zonder licentiekosten te verkrijgen en alle programma’s die u nodig heeft, zijn inbegrepen. Alleen aan de ombouw van uw PC of laptop moet wat tijd en geld besteed worden. Eenmaal overgestapt op Linux, wilt u nooit meer wat anders!”

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met Aart van Wijngaarden van Aware ICT diensten, tel. 0318 690 903.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden