Burgemeester René Verhulst interviewt journalist Frénk van der Linden in Het Paard van Troje Ede

Op maandagavond 6 november interviewde burgemeester René Verhulst journalist Frénk van der Linden over zijn boeken en zijn carrière als journalist. Aanleiding hiervoor is het verschijnen in oktober van het nieuwe boek ‘Onder Hollandse Helden’ geschreven door van der Linden.

Normaal gesproken wordt een burgemeester geïnterviewd door een journalist, maar maandagavond waren de rollen omgedraaid. De interviewer werd zelf ondervraagd. Als journalist heeft hij gedurende veertig jaar eindeloos veel mensen geïnterviewd.

De vragen die door René Verhulst gesteld werden gingen vooral over, “Hoe gaat het achter de schermen toe wanneer een journalist spreekt met Anouk, Johan Cruijff, Youp van ’t Hek, Freddy Heineken, Tommy Wieringa, Wende, Ahmed Aboutaleb, André Hazes en andere prominente Nederlanders. Wat zijn de gevoelige momenten? Welke conflicten spelen zich af?”

Van der Linden vertelt zowel over zijn gemaakte fouten en geleerde lessen als over zijn successen.

De redactie van Ede.nieuws.nl was erbij en maakte een filmverslag.

Het boek Onder |Hollandse Helden is te verkrijgen bij Boekhandel Het Paard van Troje is aan de Grotestraat 87 in Ede. Reserveren van een boek kan via 0318 – 61 52 13 of [email protected].

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden