Maak kennis met het Dulon College op 28 september 2017

Facebook-Dulon-College
Foto: Ede.nieuws.nl

Kom op 28 september a.s. naar het Dulon College om kennis te maken met de studenten en docenten van het Dulon College. Van 15.00-19.00 uur bieden wij u een afwisselend programma aan met workshops gericht op alle leeftijden.

Vanaf het nieuwe schooljaar heet de voormalige locatie Reehorsterweg van ROC A12 het Dulon College. Het Dulon College is een mbo-school waar uitdaging, ontwikkeling en praktijk centraal staan. Studenten worden opgeleid tot vakbekwame, doelgerichte en flexibel inzetbare professionals. Op deze middag nemen zij u graag mee in hun wereld.

Workshops

Voor de kleine bezoekers staat er een springkussen klaar en ze kunnen knutselen onder begeleiding van studenten pedagogisch medewerker. U kunt een ‘veiligheidstraining’ volgen die verzorgd wordt door het team Veiligheid of doe mee aan de ‘Tien voor taal’ cursus. De studenten van sport en bewegen dagen u uit voor een sportieve middag op het gezonde schoolplein: er is een luchtkussen met basketbal, dartspel gooien met tennisballen, gooien met frisbees en penaltyschieten in een pannakooi.

Hapje en drankje

En natuurlijk praten we graag met u over onze school en de opleidingen onder het genot van een hapje en drankje. Wij zien u graag tussen 15.00-19.00 uur.

Dulon College Reehorsterweg 80, Ede

Schrijf je mee?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden