Opening Kindergalerie tijdens Foodvalley Film Festival

Foto: Ede.nieuws.nl

Tijdens het Foodvalley Film Festival zal de kindergalerie geopend worden in Cultura middels een speciale kindermiddag op zaterdag 30 september.

Na deze opening zal bij elke tentoonstelling in Cultura Galerie een workshop georganiseerd worden, speciaal voor kinderen om zelf, geïnspireerd door de expositie in de Cultura Galerie aan de slag te gaan. De werken van de kinderen zullen daarna, op een mooie grote wand in de Stadswinkel tentoon worden gesteld, naast de eigenlijke expositie. Na afloop van de expositie mogen de kunstenaars in de dop uiteraard hun creatie mee naar huis nemen.

Tijdens de opening van de kindergalerie, op zaterdag 30 september, zijn alle kinderen welkom om tussen 15.00 en 16.00 uur deel te nemen aan de workshop ‘Taartjes versieren’. Deelname is gratis en na afloop mogen de kinderen hun eigen versierde taartpunt mee naar huis nemen.

Bij de huidige tentoonstelling ‘Still Food’ zijn al veel creaties van kinderen te bewonderen. Deze werken zijn gemaakt door kinderen van Kinderdorp Bennekom in de “Do It Yourself”. Tijdens de kindermiddag op zaterdag 30 september mogen alle kinderen hun mooie werken komen ophalen in Cultura Ede, tussen 14.00 en 16.30 uur.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden