Reparatie aan huis in Lunteren

Het Westhoffhuis Lunteren
Foto: Ede.nieuws.nl

In diverse plaatsen in Nederland maar ook daarbuiten, is het initiatief ontstaan om defecte goederen weer een nieuwe kans te geven door ze te repareren en niet meteen weg te gooien.

Diverse landelijke initiatieven hebben zich de afgelopen jaren ontplooid om mensen de weg te wijzen om zelf hun spulletjes te kunnen repareren of dit voor hen te doen.

Het Westhoffhuis en Buurtcentrum De Schakel steunen dit initiatief van harte en gaat zelfs nog een stapje verder en biedt deze reparatie-hulp aan bij de aanvragers thuis!

Een team van vrijwilligers staat vanaf 2 oktober voor u klaar om u van dienst te zijn.

Is deze reparatiedienst geen concurrentie voor professionele reparateurs? Nee, integendeel. Door dit initiatief wordt het repareren juist onder de aandacht gebracht. Als reparatie door onze vrijwilligers niet mogelijk is worden de aanvragers doorverwezen naar de vaklieden die reparaties professioneel en vakkundig uitvoeren.

Hiermee leren de aanvragers dat er alternatieven zijn voor weggooien en dat repareren vaak een heel goede optie is.

Belangstellenden voor “Repareren aan Huis” kunnen hun aanvraag kenbaar maken op een formulier dat beschikbaar is in Het Westhoffhuis of Buurtcentrum De Schakel.

Naast de aanmelding van een probleem via dit aanvraagformulier is ook telefonische aanmelding mogelijk via de receptie van het Westhoffhuis, telefonisch 0318-482992 van 9.00 tot 16.00 uur of [email protected] Ook is het mogelijk dit aanvraagformulier te downloaden via de website (www.sscvl.nl) en ingevuld te retourneren door middel van post of e-mail.

Op onze website kunt u ook de uitgebreide beschrijving en voorwaarden van dit project nalezen.

Het Westhoffhuis Dorpsstraat 28, Lunteren

Schrijf je mee?

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden