Op woensdag 27 september vliegroutes Lelystad Aiport informatiebijeenkomst in De Reehorst Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

April 2019. Dan gaat Lelystad Airport open voor vakantievluchten binnen Europa en andere bestemmingen rond de Middellandse Zee. Lelystad Airport neemt samen met Eindhoven Airport een deel van het vliegverkeer van Schiphol over waardoor Schiphol meer ruimte krijgt voor zakelijk vliegverkeer en intercontinentale vluchten. Dat is goed voor de concurrentiepositie van Nederland.

Lelystad Airport zorgt voor meer banen in de regio rond de luchthaven. Maar er komen ook meer vliegtuigen over in uw buurt. Dat kan zorgen voor extra hinder. Vooral dat laatste heeft de afgelopen maanden voor veel vragen gezorgd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om antwoorden op deze vragen te geven, de routes toe te lichten en naar u te luisteren.

Voorlopig programma

19.00 – 19.30 uur Inloop met koffie en thee
19.30 – 20.00 uur In groepen: kennismaken en inventariseren belangrijkste vragen
20.00 – 20.15 uur Informatiemarkt
20.15 – 21.15 uur Samenvatten opgehaalde vragen
Toelichting op ontwikkeling Lelystad Airport en uitgangspunten vliegroutes
Toelichting op ligging, hoogtes en hinder van de vliegroutes
Met elkaar in gesprek: bespreken belangrijkste vragen en zorgen
21.15 – 22.00 uur Mogelijkheid tot een bezoek aan de informatiemarkt

Wilt u meer weten over de uitbreiding van Lelystad Airport of wilt u de effecten weten die de vliegroutes op uw woonomgeving gaan hebben? Dan kan de informatieavond u helpen hier meer duidelijkheid over te krijgen.

Aanmelden

Wij vragen u zich hieronder aan te melden voor de informatiebijeenkomst bij u in de buurt. Enkele dagen van tevoren ontvangt u per e-mail nog het programma, een routebeschrijving en een bevestiging van deelname die u meeneemt naar de informatieavond.

http://fd10.formdesk.com/facetwobv/Airport-inschrijving-27sept-Ede-Lelystad-Airport

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden