Welkoop Wekerom genomineerd voor ‘beste Welkoop-winkel van Nederland 2017’

Foto: Ede.nieuws.nl

Ooit begonnen als boerenwinkel waar een bats, klompen en een zak koeien-, kippen of varkensvoer werd verkocht en nu genomineerd voor beste Welkoop-winkel van Nederland.

Dit gebeurde vorige week voor het hele team van Welkoop Wekerom. Toen in 2009 de nieuwgebouwde winkel onder de formule van Welkoop werd geopend, onder toen nog de vlag van Coöperatie De Valk Wekerom, is het als een speer gegaan. Nu staat er een zelfstandige onderneming welke geheel voldoet aan de huidige wensen van de consument (inclusief een webshop). De huidige pijlers van Welkoop zijn ‘tuin en dier’.

Alles op het gebied van diervoeding; van koe tot konijn en van paard tot parkiet. Het authentieke van vroeger is nog duidelijk aanwezig is de huidige winkel. Alle kwalitatief hoogwaardige voeders van coöperatie De Valk Wekerom worden nog steeds verkocht aan klanten uit de wijde omtrek. Uiteraard is het assortiment in de loop der jaren sterk uitgebreid. Een ruim assortiment werk- en vrijetijdskleding/schoeisel, zaden, meststoffen, barbecue, zwembad, ruiteraccessoires, maar ook vuurwerk in december en uiteraard een groot assortiment tuinplanten, kerstbomen en potgrond. “Onze winkel is een seizoenswinkel”, vertelt Marco de Bock, huidige eigenaar van de Welkoop Wekerom, “waardoor het elk seizoen weer een geheel andere winkel is met een geheel andere uitstraling”.

Verrast was het hele team, bestaande uit Marco, Sander, Corine, Evelien, Colinda, Joke, Anika, Lian en Gerwin, dat onze winkel genomineerd is voor beste Welkoop-winkel van 2017. Van de 155 Welkoop winkels zijn er uiteindelijk 14 voor deze titel genomineerd en het ‘Wekeromse team’ wil nu voor de hoogste plek gaan, welke bekend wordt gemaakt op 7 oktober a.s. Om deze nominatie te vieren zijn er op zaterdag 16 september in de winkel de nodige activiteiten om u als klant te verrassen!

Schrijf je mee?

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden