Concerten en modeshow tijdens Kerkproeverij Leger des Heils

Foto:

Op zaterdag 9 september, de eerste dag van de actie Kerkproeverij, barst het gebouw ‘de Akker’ van het Leger des Heils aan de Reehorsterweg 88 in Ede bijna uit zijn voegen van de activiteiten. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kan iedereen komen proeven aan de activiteiten tijdens een Open Dag met als motto: ‘Kom de kerk proeven!’.

Tijdens de Open Dag kan er doorlopend kennis worden gemaakt met de zogenaamde naaiclub en de ontdekkingscursus ‘de bijbel in vogelvlucht’. Ook kunnen mensen hieraan meedoen.

Daarnaast is er ongeveer ieder half uur een andere activiteit waaraan ‘geproefd’ kan worden. Zo is daar om 11.30 uur een kennismaking met Okido – Zingen met je kind voor kinderen van 0 – 4 jaar én ouders/verzorgers. Ook kan er kennis worden gemaakt met de altijd gezellige vrouwenbond en seniorenclub. Om 12.30 uur is er een openbare repetitie van het jeugdmuziekkorps, gevolgd door mini-concerten van het muziekkorps en het zangkoor van korps Valleistreek. De Open Dag wordt afgesloten met om 14.00 uur een modeshow, gevolgd door een jeugdwerkactiviteit.

De gehele dag is de buurthuiskamer ‘Bij Bosshardt’ geopend met lekkere hapjes en drankjes, veelal gemaakt door bezoekers uit de buurt. Ook is de tweedehands kledingwinkel ‘de Boothiek’ geopend.

Kortom, voor elk wat wils. De toegang is gratis!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden