Sponsor een bankje op één van de Klompenpaden!

Foto: Paul de Jongh
Foto: Ede.nieuws.nl

Klompenpadenfans opgelet! U kunt nu meedoen om een bankje op één van de Klompenpaden in Gelderland te realiseren. Met uw bijdrage kunnen de vrijwilligers een bankje plaatsen.

Een plek om rustig te zitten, iets te eten of lekker te mijmeren. In het fraaie landschap van de Klompenpaden komen vanzelf de mooiste gedachten boven. Dus sponsor een bankje op één van de Gelderse Klompenpaden!

De Klompenpaden worden erg gewaardeerd door de wandelaars. Dat blijkt wel uit de reacties op de website, de teksten die in boekjes langs de route worden achtergelaten en op Facebook/ Kompenpaden.

Op sommige Klompenpaden is er nog behoefte aan een bankje. Het bankje wordt gemaakt van inheems hout en komt te staan op een plek langs het Klompen pad die de vrijwilligers speciaal hebben uitgezocht. Daarom nodigen we u van harte uit om een bijdrage te doen aan één van de volgende Klompenpaden: Batouwepad,  EngelroderpadKopermolenpadKuilenburgerpad,  MarspadNiebroekerpad,  Tremelepad.

Wij hebben een ANBI-status. Uw gift is aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting.  Wij zijn een door CBF erkende goede-doelen organisatie.
Foto: Paul de Jongh

Stichting Landschapsbeheer Gelderland
Rosendael 2a
6891DA Rozendaal
Telefoon: 026 35 37 444
E-mail: [email protected]
© 2017 SL Gelderland

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden